• Norah Wax

Dengan fungsi utama NORAH WAX menanggalkan bulu hingga akar umbi! Semua masalah anda diatas selesai sekelip mata! Tak percaya?

Semakin ramai wanita kat luar sana yang sukakan Norah! Yeay...

- Semua dah stop guna shaver dan bertukar ke Norah. Yes dear, stop guna shaver jom guna Norah Wax! Norah beats shaver!

- Lelaki pun pakai Norah tau! Banyak kelebihan Norah Wax

- boleh cabut bulu dari akar (dari bawah lapisan kulit) tak seperti pencukur yang hanya mencabut bulu dari atas permukaan kulit.

- selepas wax bulu yang tumbuh semula lebih halus dan jarang berbanding bercukur bu yang tumbuh selepas bercukur lebat dan kerap.

- melicinkan kulit dan memutihkan kulit berbanding bercukur menghitamkan kulit dan mengikis kulit menjadi nipis

- hanya wax sebulan sekali kerana bulu lambat tumbuh semula berbanding bercukur bulu makin kerap tumbuh dan menjadi kasar

- senang digunakan hanya letakkan wax, lekap dengan cotton strips dan tarik, tadaaa! semua bulu hilang sekelip mata.

- sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan dan dibuat dari bahan organik.

- kualiti sama macam waxing di spa tetapi lebih berganda jimat dari waxing di spa hanya RM35/jar . Dan banyak lagi lah kelebihan Norah ni, nak cakap pun tak habis.


PERBEZAAN ANTARA HOT WAX DAN COLD WAX?

Kedua-dua waxing panas dan waxing sejuk mempunyai kelebihan yang unik.

 

NORAH HOT WAX
Perlu dipanaskan terlebih dahulu sebelum digunakan .

Kelebihan Hot Wax:

-Haba ini membantu untuk membuka liang dan folikel rambut , menjadikan rambut penyingkiran mudah.
-Hot wax ini membantu untuk jalur rambut tanpa merengsakan kulit anda. 

-Profesional sering mengesyorkan hot wax untuk mereka yang mempunyai kulit sensitif.
-Memberikan cengkaman yang lebih baik untuk rambut anda daripada cold wax.
-Dengan hot wax , membuang rambut yang lebih pendek menjadi mudah.

 

NORAH COLD WAX

Tak perlu dipanaskan dan boleh terus digunakan.

Walau bagaimanapun, orang sering memilih Cold Wax kerana:

-Lebih mudah untuk disediakan dan digunakan.
-Ia adalah cara yang lebih cepat penyingkiran rambut.
-Ia adalah cara yang selesa.
-Pilihan sesuai bagi yang baru mencuba waxing.

 

Norah Wax

  • Brand: H&B/IOB/BFA/BTM-P
  • Product Code: Norah Wax
  • Reward Points: 3
  • Availability: In Stock
  • RM 35.00


Available Options


Related Products

Victoria's Secret - Bombshell

Victoria's Secret - Bombshell

Jika dilihat pada botol, ianya tidak secantik perfume original, tetapi jika dibandingkan kualitinya ..

RM 35.00 RM 55.00

1 Minute Miracle Mascara (1MMM)

1 Minute Miracle Mascara (1MMM)

Memperkenalkan revolusi terkini dari KOREA, Mascara + Serum Bulu Mata..Menjadikan lirikan mata and..

RM 45.00

1 Minute Miracle Foundation (1 MMF)

1 Minute Miracle Foundation (1 MMF)

FOUNDATION PALING RINGAN DAN TIDAK BERCAPUK Muka berminyak? Blackhead banyak? Kulit k..

RM 35.00

Gucci - Flora

Gucci - Flora

For Women | EDPJika dilihat pada botol, ianya tidak secantik perfume original, tetapi jika dibanding..

RM 35.00 RM 55.00

Candy Wax Hari Removal

Candy Wax Hari Removal

Apa yang best sgt tentang candywax ni berbanding produk lain?? Kandungan 450gm dengan harga RM3..

RM 35.00

Pre Seed Lubricant

Pre Seed Lubricant

Pre Seed ni ialah lubricant atau cecair yang digunakan oleh isteri semasa bersama suami..Err yang x ..

RM 125.00 RM 150.00

Ephyra Skin Care Series (Skin Bar + Skin Nano + Skin Snow)

Ephyra Skin Care Series (Skin Bar + Skin Nano + Skin Snow)

Sesuai untuk semua jenis kulitMenjadikan kulit wajah tegang, bersih dan glowingTiada pengelupasan da..

RM 110.00 RM 124.00

i Flawless Minyak Argan Emas

i Flawless Minyak Argan Emas

KENAPA PERLU MEMILIH I FLAWLESS?i Flawless mempunyai ECO certification yg mengesahkan ianya 100% org..

RM 69.00 RM 85.00

Tags: norah, wax