• Doll Doll Eyeshadow Stick by Famirafaa

Eyeshadow stick yg pertama dan pling senang nak guna … sapu je pada kelopak mata dan hujung dia ada sponge untuk ratakan dgn sempurna. .

Eyeshadow ni ada dua pilihan wrna tau.. satu ROSE dan satu TULIP.. boleh tgok gambar di bawah untuk tgok hasil selepas guna 

Kedua dua wrna ni sgt sesuai dan cantik sgt kalau nk makeup daily. tak terlalu over wrna dia… sape yg tak suka bersiap lama lama tkut asben mrh atau Nk cepat2 pegi keja pun masih sempat nk guna.. time msuk waktu solat senang nk remove dan sgt senang nak guna balik.. harusalahh ada satu dlm beg koranggg ni… sgt mesra wuduk…

Produk MUDAH BAWA MUDAH GUNA 

Doll Doll Eyeshadow Stick by Famirafaa

  • Brand: H&B/IOB/BFA/BTM-P
  • Product Code: Doll Doll Eyeshadow Stick by Famirafaa
  • Availability: In Stock
  • RM 45.00


Available Options


Related Products

1 Minute Miracle Foundation (1 MMF)

1 Minute Miracle Foundation (1 MMF)

FOUNDATION PALING RINGAN DAN TIDAK BERCAPUK Muka berminyak? Blackhead banyak? Kulit k..

RM 35.00

Gucci - Flora

Gucci - Flora

For Women | EDPJika dilihat pada botol, ianya tidak secantik perfume original, tetapi jika dibanding..

RM 35.00 RM 55.00

Candy Wax Hari Removal

Candy Wax Hari Removal

Apa yang best sgt tentang candywax ni berbanding produk lain?? Kandungan 450gm dengan harga RM3..

RM 35.00

RoseTyara Corrector Orange

RoseTyara Corrector Orange

FUNGSI :Cover dark circle/lingkaran gelap bawah mata.parut jerawat yg warna gelap/hitam.lingkaran/to..

RM 49.00 RM 60.00

Ephyra Skin Care Series (Skin Bar + Skin Nano + Skin Snow)

Ephyra Skin Care Series (Skin Bar + Skin Nano + Skin Snow)

Sesuai untuk semua jenis kulitMenjadikan kulit wajah tegang, bersih dan glowingTiada pengelupasan da..

RM 110.00 RM 124.00

DMS 360 DERMAX SUPERSKIN 360

DMS 360 DERMAX SUPERSKIN 360

Kenapa Anda Perlu Memilih DMS 360 Dermax SuperskinDisahkan HalalMendapat pengiktirafan dari KKM, GMP..

RM 110.00 RM 139.00

KASH KREMI Eyebrow By ridzskin cosmetic

KASH KREMI Eyebrow By ridzskin cosmetic

KELEBIHAN PRODUCT KASH KREMI By ridzskin cosmeticMousse (mengurangkan minyak)PignmentedLonglasting w..

RM 59.00

Tags: Doll Doll Eyeshadow Stick by Famirafaa